Uusia sosemakuja

Kaupallinen yhteistyö/ Li’l Decor

Meillä on kokkailtu taas uusia sosemakuja Fransille. Nää pikkutyypin kokkailut on aivan ihanaa puuhaa! En vieläkään voi käsittää miten musta saatiin loihdittua tällainen kokki, kun aiemmin mua ei näkynyt keittiössä laisinkaan. Lapsen eteenhän selkeesti tekee mitä vain ❤️. Nyt vasta innostus Fransin ruoan laittoon onkin katossaan, sillä vihdoin ruokailuvälineetkin alkaa olla kunnossa. Olen todella tarkka pitkäikäisten tuotteiden laadusta ja ulkonäöstä. Välillä tuntuu olevan todella kiven takana löytää oikeasti hyviä tuotteita. Joku mikä toimii jollain muulla ei välttämättä olekaan meille se ideaalein vaihtoehto.

Saatiin super ihana yhteistyö turkulaisen Li’l Decorin kanssa muun muassa ruokailuvälineiden osalta. Li’l Decor on lastenhuoneiden sisustus- ja lifestyleverkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2016. Valikoima painottuu skandinaavishenkisiin tuotteisiin ja valikoimassa on pääasiassa pohjoismaisia pienempiä, mutta suosittuja tuotemerkkejä. Meidän ruokailuvälineet ovatkin olleet jo hetken aikaa testissä, jotta voisin kertoa teille paremmin tuotteista. Mushie:n ja Konges Slojd:in tuotteet ovat olleet laadukkaita ja käytännöllisiä sekä silmiähivelevän kauniita. En sano tätä vain siksi, että postaus on toteutettu yhteistyössä vaan kerron aina näissä postauksissa rehellisen mielipiteeni. Suosittelen todellakin näitä tuotteita myös teidän perheen pienille.

Niin kuin aiemmin mainitsinkin niin ollaan viimeaikoina tehty taas uudenlaisia soseita. Haluaisinkin jakaa teille taas muutamat huippuohjeet, joista ainakin Frans on tykännyt paljon. Näitähän saa taas sovellettua muilla raaka-aineillakin.

AVOKADO-BANAANISOSE 4kk ->
1 avokado
1 banaani
loraus avokadoöljyä
vettä sen mukaan kuinka löysää soseesta haluaa
Kuori banaani ja avokado. Poista avokadon kivi ja soseuta. Lisää öljy ja tarvittaessa vesi.

MYSKIKURPITSA-BATAATTIUUNISOSE 6kk->
1 keskikokoinen bataatti
1 keskikokoinen myskikurpitsa
1/2dl oliiviöljyä
kourallinen persiljaa
ripaus currya

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pese ja kuori kasvikset. Leikkaa samankokoisiksi paloiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan. Lisää persilja ja oliiviöljy sekaan. Kypsennä uunissa kunnes ovat pehmeitä. Anna jäähtyä hetki ja soseuta. Lisää tarvittessa vettä.

KVINOA-KARITSASOSE
3 porkkanaa
3dl luomukvinoaa
400g karitsanjauhelihaa.

Raasta porkkanat ja lisää ne karitsanjauhelihan kanssa keittymään kattilaan. Huuhtele kvinoat runsaalla vedellä ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Itse tein 4hlö annoksen. Lisää kvinoa keitinveteen hieman rypsi-, tai oliiviöljyä, jotta ne eivät tartu niin paljon kiinni toisiinsa. Sekoita kaikki keitetyt ainekset keskenään ja soseuta.

Syvät kulhot: Mushie sävyssä vanilla
Ruokalautaset: Mushie sävyssä vanilla
Aterimet: Mushie sävyssä vanilla
Nokkamuki: Konges Slojd kuosilla cherry
Päärynäharso: Konges Slojd kuosilla Poire
Mukit: Mushie sävyssä vanilla
Ruokalappu: Konges Slojd kuosilla cherry
Ruokailualusta: Mushie sävyssä shifting sand

Kivoja kokkaushetkiä!

-Iida

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös